Öne Çıkanlar sazan avı bıldırcın avı meraları atıcılık branşı trap sporu nerde avlanılacak

Bu haber kez okundu.

ARMSAN

Armsan Silah Sanayi ve Ticaret AŞ.

2006 yılı içerisinde, Türk Silah Sanayii’nin iki lider kuruluşu Kayhan Av Tüfekleri ve Ata Av Tüfekleri firmalarının stratejik ortaklığı neticesinde kurulmuş olup, Av Tüfekleri, Savunma Sanayi ve diğer ateşli silahların imalatı, yurtiçi ve yurtdışı satışı konularında faaliyet göstermektedir.

Halihazırda Türk Av Silahları sektörü ihracatının %60 ını kontrol etmekte olan grup, bu ortaklık sayesinde başta ihracat lideri olduğu Amerika pazarı olmak üzere, tüm dünya pazarlarında cesur, yenilikçi ve genişleyen kadrosuyla sektördeki çıtayı daha da yükseğe taşımayı hedeflemektedir.

Yukarıda belirtmiş olduğumuz vizyon ve misyonumuza bağlı olarak;

  • İnnovasyon
  • Global düşünce yapısı
  • Odaklanma
  • Sürekli gelişim ve öğrenme

tüm kadromuzun benimsemesini arzu ettiğimiz, vazgeçilmez kurumsal değerlerimizdir.

Kayhan Av Tüfekleri Sanayi – Khan Shotguns

Üretim Faaliyetlerine 1985 yılında başlayan şirketimiz, 2000 yılı itibari ile oluşturduğu yeni kadrosu ve yapısıyla altı yıllık bir süreç içerisinde hem Türk hem de Dünya Av Silahları Sektörünün en genç, en dinamik ve en hızlı büyüyen organizasyonu haline gelmiştir.

Oluşturduğu yenilikçi çizgisiyle geleneksel üretim mantığı, ve satış stratejilerini, yepyeni bir platforma taşıyan firmamız, hem kendi markası “KHAN “ olarak, hem de dev Amerikan üretici firmalarına yaptığı fason üretimlerle, bugün sektörün lider firması haline gelmiştir.

Cesur ve kararlı atılımları neticesinde bugün ülkemizin birkaç tekstil kuruluşuyla beraber, bir Türk markasının milyonlarca Amerikan tüketicisi tarafından bilinilirliğinin, sağlanmasının haklı gururunu taşımaktadır.

Dünyanın en önemli üreticileri ile kıyasıya bir rekabet içerisinde olan firmamız, geniş ve güçlü distribütör ağıyla, başta Walmart olmak üzere, Amerika ve dünyadaki önemli birçok mağazalar zincirinde ürünlerini son kullanıcılarına ulaştırmaktadır.

Ata Av Tüfekleri Sanayi – Ata Arms

50 yıllık geleneğin ve ustalığın birleşimi ile Türk Silah sektörünün ilklerinin mimarı ve öncü kuruluşudur. Aile geleneğini, uluslararası bir başarı hikayesi haline getirmiş ve sektörün her dönem gururu olmuş olan firmamız, 1973 yılında Avsan olarak kurumsal yapısını oluşturmuş, 1990 yılında kurduğu Vursan firması ile yıllar boyunca sektörün tartışmasız lideri konumunda bulunmuştur. 2000 yılında dünya lideri Beretta Holding ile yaptığı şirket evliliği neticesinde, tüm dünyanın dikkatini Türkiye pazarına çeken organizasyonumuz, 2002 yılında Vursan firmasındaki hisselerini Beretta Holding’e satarak, faaliyetlerine 1997 yılında kurmuş olduğu Ata Av Tüfekleri firmasında devam etmiştir.

Halihazırda üretmekte olduğu üst kalite ürünlerle, güçlü ar-ge organizasyonu ve Know-How altyapısı ışığında tüm dünyanın saygı duyduğu gelişimine devam etmektedir.