Öne Çıkanlar flamingo atıcılık sporu keklik kaç yıl yaşar atıcılık şamua

Bu haber kez okundu.

DARNE ÇİFTELERİ
Silah üretme zanaatının en gelenekseline sahip olan Hervé Bruchet, 1881'de Saint Etienne'de Régis Darne tarafından kurulmuş ünlü Darne şirketi, en modern biçimlerinde sürekliliğini garanti etmiştir.
Darne, kuruluşundan sonra hızlı bir şekilde Stéphanoise'un silah yapımında önde gelen isimler arasına girdi. Kayar makaralı blok ve eğim kolu kilitleme mekanizması ile donatılmış, meşhur sabit namlu av tüfekleri ile ünlüdür.
Çizgilerinin şıklığı, mükemmel dengesi, mekanizmasının güvenilirliği, balistik performansı ve rafine edilmiş kaplamalarıyla kullanıcılarıyla popüler olan Darne av tüfeği, yüksek sınıf bir av silahıdır.
1915 yılında Darne, lisans altında Lewis uçak makineli tüfek üretimi yapmak üzere anlaşmaya vardı ve başlangıçta günde beş tane üretti. Bununla birlikte, üretim kapasitesi arttı ve savaş bittiğinde, 3.266 makinalı tüfek üretti. 11 Kasım 1918'de yapılan ateşkes sonucunda sözleşmenin feshine yol açtı ancak Darne, makineli tüfeklerini performanslarını iyileştirmek için geliştirmeye devam etmeye davet edildi. 1918'den 1930'ların ortalarına kadar, Darne birçok ülkede satılan yaklaşık 11.000 makineli tüfek üretti. Bu "cephane" ticareti 2. Dünya Savaşı'nın başlamasıyla sona erdi.

FORT ROYAL sanat ve el sanatları grubu tarafından 2013 yılında satın alınan yeni şirket, "Yeni Darne Tüfekleri Yapma Şirketi" olarak yeniden adlandırıldı ve Hervé Bruchet'in başında en saf işçilik geleneğinde yol göstererek Darne atölyelerinde kazanılan tüm tecrübe ve birikimle müşterilere, Blitz sistemi ve yan kilitleri ile ünlü av tüfekleri modellerinin yanı sıra, ünlü R ve V modelleri ile spor tüfekleri ve av tüfeklerini bir araya getirdi. Darne'nin kalıcı olarak ilişkilendirildiği Bruchet adı şimdi ikincisinin yanında bulunan namlular üzerinde yer alıyor.

Darne ateşli silahlar tamamen sizin şartnamenize göre yapılır. Her bir tablaya, gravürleri, şekli ve stok için ahşabı seçen alıcının tercihlerine göre kişiselleştirilmiş şekil verilir. Bu nedenle her silah benzersizdir.

20. yüzyılın başından beri çeşitli görünümlerde üretilen "bon vieux Darne", güçlü nesil ve mükemmel balistik özellikleri ile birçok nesil avcıları büyülemiştir. DARNE spor tabancaları ve tüfekleri, Régis Darne ve halefleri, kullanıcının rahatlığını ve konforunu arttırmak için her zaman. V modeli, bu çabanın doruk noktasını temsil ediyor: sadeliği, zerafeti ve dayanıklılığı sayesinde, olağanüstü dünya çapında beğeni topluyor.

1897'de bugün bilinen ilk kayar makaralı sistem ortaya çıktı. Yıllar sonra geliştirilen tüfek, gerçek bir ticari başarıydı ve Darne av tüfeği, tabanca şovlarında ve birçok yarışmada altın ödül kazanmıştır.